Tekstforfatning

Tekster til on- & offline medier

 

Tekster til alle formål

Jeg skriver tekster til websites, nyhedsbreve, blogindlæg og meget andet for virksomheder og professionelle web- og reklamebureaer. Ofte sætter jeg mig i bilen, tager på tur I Danmark og laver kundeinterviews, der understøtter budskabet.

Du kan få hjælp til næsten alt med bogstaver on- og offline. Mine opgaver spænder meget bredt fra enkle tekster til komplicerede lovformuleringer eller SOME indlæg, der fænger.

SEO, ordet dækker over organisk søgeoptimeret indhold, der er tilpasset Googles algoritmer. Det er en metier for sig, der kræver ekspertise. Disse analysebaserede tekster tilbyder jeg i samarbejde med ekspertbureau.

 

Journalistik

Som journalist er jeg fortælleren, der fanger hjernen gennem hjertet, med visuelt beskrivende og meget levende tekster.

Jeg leverer portrætter, interviews, reportager og historier til magasiner og til nettet. Mangler du små historier til de sociale medier, så klarer jeg også det.

Magasiner og fagblade åbner for menneskehistorier, baseret på indlevende interviews, beskrivende reportager og inspirerende fortællinger.

Jeg skriver lokalt, regionalt og nationalt. Læseren er med på rejsen, hele vejen!

 

Skriv godt dansk

Ord kan være svære at forstå!

Juridiske termer, forvaltningsretlige regler og politiske tekster er svært læsestof med høje lixtal. Ofte er de skrevet i et indforstået akademisk sprog, der skal omformuleres til forståelige vejledninger for personalegrupper eller borgere. Du finder fx det “svære” sprog i offentlige afgørelser, administrative skrivelser og i juridiske lovsamlinger.

Jeg har 30 års  erfaring fra den offentlige sektor, hvor jeg har omformuleret og oversat “kancellisprog” til godt og forståeligt dansk. Det betyder blot, at jeg øger læsbarheden ved at skrive anderledes. Man sænker sværhedsgraden og ændrer sproget til et tilgængeligt og godt dansk. 

Ledelse

Tiden er ofte en knap faktor og årsag til mangel på kommunikation, og skrivearbejdet lander i bunken, der har lavest prioritet. Måske er dit tastatur lidt rustent, eller det har ikke din interesse. En god leder er ikke altid ensbetydende med en dygtig skribent

Overlad dit skrivekaos til mig og hold dine medarbejdere ajour med viden. En velorienteret medarbejder er en god ambassadør for din virksomhed. Jeg kender det inde fra lederbunkeren og har stor erfaring med at transformere ledelse til forståelige budskaber, som dine medarbejdere og kunder forstår. Det kalder jeg at skrive dansk.

 

Der er noget med bogstaver

Bogstaver og ord lever i en verden for sig. De kan sno sig i fortryllende sammensætninger, der sender læseren på indre eventyr, eller stå stringent og fantasiløst i faglige fremstillinger, som jurister ikke kan fejlfortolke. Virksomhedernes behov for tekstarbejder er meget forskelligt. Det gør mit arbejde sjovere.

Du behøver ikke have det fulde overblik over din opgave, inden du kontakter mig. Jeg bruger tid på at lære dig og din virksomhed at kende, derfor skal vi hilse på hinanden. Dette første møde er altid gratis og er med til at sikre, at du får en professionel samarbejdspartner.

Er du i tvivl om, hvad du har brug for. Så ring og lad os snakke om dit behov.

For yderligere information