Profil

Lær mig bedre at kende

 

Fra hjertet til hjernen!

Historier kommer fra mennesker. Mennesker med noget på hjerte. Fra et liv i farver. Farvet af den enkelte eller sløret af de, som har trukket veksler på individet. Kunsten er at få mennesket med i historien, mærke sjælen.

Som journalist og tekstforfatter skal du have lyst til at tale med mennesker. Være i stand til at begå dig blandt mange, uden skelen til position. Jeg omsætter fortællingerne til tekster, dem du skal bruge til dit website, fagblad, magasin eller andet.

Bogstaver fortælller

Variationen inspirerer mig

Jeg skriver om næsten alt. Tekster til magasiner og til nettet. Det er en farverig cocktail af skriveopgaver; pressemeddelelser, publikationer, nyhedsbreve, ledelseskommunikation, blogindlæg, lovtekster, webtekster, årsberetninger mm.

Mine kunder er virksomheder, der ønsker en kvalificeret og ærlig samarbejdspartner. Det er fx web-bureauer, grafiske bureauer, magasiner, fagblade, offentlige organisationer, produktionsvirksomheder, højteknologiske virksomheder, servicevirksomheder, landbrugsorganisationer – kort sagt erhvervsdrivende, der har brug for et bredt spekter af hjælp til kvalitetstekster.

 

Jeg skriver, fordi jeg kan

Mit talent ligger i at lege med ord. Jeg sætter bogstaver sammen til ord, der løfter teksterne ud af klichesuppen. Ord er fantastiske og findes i alle afskygninger; sjove, enkle og skarpe, legende, fortællende, forførende og overbevisende.

Min baggrund er virksomhedsrelateret med masser af jura, økonomi og regnskab. Jeg færdes hjemmevant i de fleste virksomheder. I mange år har jeg kørt landet tyndt og besøgt danske virksomheder, og jeg færdes hjemmevant i de fleste virksomheder.

Skrivefærdighederne har jeg finpudset på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har et ganske godt håndelag for ord.

k

Erfaring

  • Ansvarshavende redaktør
  • Journalist
  • Strategisk Kommunikationsrådgiver
  • Chefkonsulent i rekrutteringsbranchen
  • Erhvervsrådgiver

Uddannelse

  • Projektleder
  • Journalistik
  • Certificeret strategisk kommunikationsrådgiver
  • Jura
  • Økonomi og regnskab

Jeg er  lidt gammeldags ordentlig!

Vil du høre mere om min arbejdsproces, kunder, priser, erfaring – eller vil du vide noget om mig.

Jeg sætter pris på en ærlig relation, arbejder passioneret og med stor faglighed. Har humor med i bagagen og skriver nok lidt anderledes end du er vant til. Samlebåndsarbejde og skabeloner er ikke min kop te. Fordi ingen virksomheder er ens. Derfor leverer jeg kun individuelle løsninger.

Mit varemærke er tekstforfatter med forretningsforståelse. Det er ikke falsk reklame. I mange år har jeg arbejdet som erhvervsrådgiver og vejledt virksomheder om økonomi, bogføring, moms, afgifter, TastSelv mv. Jeg har kørt landevejen tynd og færdes hjemmevant i de fleste brancher. Mit primære fokus er mindre- og mellemstore virksomheder samt offentlige institutioner.

Jeg skriver professionelle tekster til alle typer medier, on- & offline, på tværs af brancher og virksomhedstyper og til offentlige institutioner.

 

Skal vi ikke bare komme i gang?

For yderligere information