Tilfredse kunder

– er den bedste anbefaling

 

Kunderne er tilfredse!

Vi har gennem årene samarbejdet med en række forskellige tekstforfattere, men Gitte forstår virkelig vores univers og evner på fineste maner at kommunikere klart og tydeligt i vores web-tekster. Hun har desuden stor erfaring med SEO-optimering af teksterne, og når hun interviewer vores kunder, er det tydeligt, at hun sætter en ære i at forberede sig grundigt, så artiklerne bliver vedkommende og relevante. De varmeste anbefalinger af Gitte herfra.

De varmeste anbefalinger af Gitte herfra – Blåkläder Workwear ApS

 

Jeg har arbejdet med Gitte ad flere omgange og er utrolig tilfreds med hendes måde at gribe opgaverne an. Hun har en helt speciel tilgang overfor både os som kunder og eksempelvis de mennesker hun har skulle interviewe for os. Hun er kort sagt professionel både som journalist og menneske. Det sætter vi stor pris på, da opgaverne er meget forskellige. Vi skal ikke tænke på om Gitte kan løse opgaven, for hun er ét af de mennesker, der formår at sætte sig ind i alle opgaver om de er meget menneskelige eller ekstrem tekniske. Jeg kan kun give Gitte mine varmeste anbefalinger.

Jeg har haft stor glæde og udbytte af at arbejde sammen med Gitte Als. Hun har en særlig evne til at sætte sig ind i en virksomheds dna og formidle deres budskab videre til virksomhedens kunder, uanset om det er en ingeniørvirksomhed eller en skønhedsklinik. Gitte har gang på gang bevist, at hun kan skrive tekster med søgeord til SEO uden at det bliver meningsforstyrrende, hvilket gør hende unik som tekstforfatter. Jeg kan klart anbefale Gitte Als til andre.

Der er langt imellem gode kommunikatorer, der rent faktisk formår og forstår at skrive, så det rammer modtageren i maven. Gitte Als er en af den slags. Gittes direkte stil fortælles i billeder. Det betyder, at du som modtager ikke kun læser det der står, men også visuelt ser budskabet. Derudover formår Gitte at skrive så du kan mærke fx begejstringen, udfordringen, glæden, smerten mv. inde i dig selv. Bogstavelig talt, så formår hun med sine tekster at ramme læseren i Solar Plexus. Gitte får mine bedste anbefalinger. Og hvis du har brug for en exceptionel dygtig kommunikatør, så kontakt hende hellere i dag end i morgen.”

Lene-Christine Knüttel Winther, Direktør og indehaver af Focused Mindset

 

Jeg sad fast i min jobsøgning og havde behov for at få nye øjne på mit søgemateriale (ansøgning, CV). Jeg havde behov for idéer til jobsøgning og inspiration til steder at søge hen. Derudover havde jeg behov for indspark til hvem i mit netværk jeg kunne kontakte og hvordan jeg kunne bruge dem. Jeg kontaktede Gitte og hun tøvede ikke med at foreslå et møde - et møde som skulle vise sig at gøre mig meget klogere! Gitte gav en konstruktiv og meget grundig gennemgang af mit søgemateriale (CV og Ansøgning). Derudover kom hun med et hav af idéer til personer og virksomheder jeg kunne kontakte (og metoder til hvordan jeg skulle kontakte dem). Kæmpe hjælp og kanon oplevelse! Tusind tak for hjælpen Gitte!

Mads Rasmussen, Cand Scient, Aalborg Handelsskole

Professionelt samarbejde og rigtig gode resultater! Vi har modtaget hjælp til en række forskellige opgaver, og har i den forbindelse opnået yderst tilfredsstillende resultater. Gitte har blandt andet afholdt en række kundeinterviews og i den forbindelse formuleret gennemarbejdede og overbevisende tekster til vores kundebilleder. Gitte har desuden hjulpet os med at udarbejde stillingsopslag, og på den måde har vi fundet de helt rette kandidater til de pågældende stillinger. Vi er meget tilfredse med samarbejdet, og kan varm anbefale Gitte til andre, med lignende udfordringer.

Kristian Torp, Direktør og indehaver af Torp Byg og Designhaus

For yderligere information