Jobsøgning

Ansøgninger – CV og LinkedIn

 

Ansøgninger, CV og LinkedIn

Sidder du fast i din jobsøgning og har brug for nye øjne på din ansøgning, CV eller LinkedIn profil. Tænker du, det gør jeg i morgen, fordi du ikke orker at se mere på de samme linjer. Så kan jeg hjælpe dig.

Med erfaring som chefkonsulent i rekrutteringsbranchen ved jeg, hvad du skal fokusere på. Din LinkedIn-profil er guf for rekrutteringskonsulenter. Når den shiner, har du større chancer for at blive fundet.

Få det nu gjort!

k

Ansøgninger

Det skrevne sprog kan virke ukomfortabelt for mange. Ofte støder jeg på kandidaters udfordringer med at formulere en ansøgning og et CV.

Dårlige ansøgninger irriterer arbejdsgiverne, kedelige får dem til at gabe. Eksempler er uklare formuleringer, irrelevante oplysninger, stavefejl, forkerte modtagere eller et filformat, der afslører genbrug. Fejl, der forringer dine jobmuligheder.

Lær at skrive en god ansøgning, der præsenterer dig positivt.

Et skarpt CV

Du skal bruge dit CV til at ”sparke døren ind” og komme til jobsamtale. Ironman, lystfiskeri eller hygge med familien siger ikke meget om din faglighed og arbejdsevne.

Dit CV er vigtigt, når du søger et nyt job. Det er en målrettet præsentation af dig, som giver et overblik over dine erfaringer og andre kvalifikationer, her i blandt; uddannelse, erhvervserfaring og erhvervskompetencer.

Et CV skal være aktuelt, fokuseret og oplysende. Det viser arbejdsgiver, at du er helt klar over, hvilket job du søger, og hvordan du kan tilføre virksomheden merværdi.

Professionel LinkedIn profil

Bliv fundet af rekrutteringsfolk!

Dit arbejde taler ikke for sig selv, desværre. Dit netværk er nysgerrige for at se, hvad du er for én og hvilke talenter du har. LinkedIn er blevet markedsstandard, og i de fleste brancher forventer dine kunder og arbejdsgivere, at du er der. Det handler om personlig branding, uanset om du er i et godt job eller jobsøgende.

 

Vil  du netværke og gøre dig søgbar på LinkedIn, bør du have en professionel profil. På din LinkedIn-profil har du ALLE muligheder for at præsentere dig selv. Byd indenfor og del, hvordan du arbejder, hvad du er god til og brænder for.

 

Vi skriver sammen!

Som chefkonsulent i rekrutteringsbranchen har jeg mødt mange ledere, der søger nye medarbejdere. Kravene til deres nye medarbejdere er mange og nogle gange skudt over målet.

Jeg er trænet i at lave stillings- og kandidatprofiler og i at finde det rigtige match til arbejdsgiverne. Derfor har jeg søgt efter og trevlet tusindvis af LinkedIn-profiler igennem, læst hundredevis af ansøgninger og set de mest kreative CV. Det er god træning.

Du skal selv gøre arbejdet – med min vejledning. Hvis jeg skriver for dig, er det ikke din ansøgning, der skinner igennem. Sammen når vi målet, det giver også dig en langt større tilfredsstillelse.

 

Kandidaterne udtaler

Jeg sad fast i min jobsøgning og havde behov for at få nye øjne på mit søgemateriale (ansøgning, CV). Jeg havde behov for idéer til jobsøgning og inspiration til steder at søge hen. Derudover havde jeg behov for indspark til, hvem i mit netværk jeg kunne kontakte og hvordan jeg kunne bruge dem.

Jeg kontaktede Gitte og hun tøvede ikke med at foreslå et møde – et møde som skulle vise sig at gøre mig meget klogere! Gitte gav en konstruktiv og meget grundig gennemgang af mit søgemateriale (CV og Ansøgning). Derudover kom hun med et hav af idéer til personer og virksomheder jeg kunne kontakte (og metoder til hvordan jeg skulle kontakte dem).

Kæmpe hjælp og kanon oplevelse! Tusind tak for hjælpen Gitte!

Mads Rasmussen