Lene-Christine Winther flytter bjerge!

På en enkelt workshop, om salgets svære metier, lærte jeg mere om salg, end jeg havde forsøgt at tillære mig til gennem det seneste år som selvstændig.

Kender du frustrationen? Dit produkt er i orden, du er klar, spændt, får driblet de første salgsmøder i kalenderen, stiller forventningsfuld op til den store dag. Efter kort tid svinder optimismen. Køber er helt klar over, at du er ny i gamet, og du får ikke ordren landet som du havde forestillet dig. Du ved faktisk ikke hvorfor og oplever, at du forærer dine timer væk.

Mærkbare resultater

I min workshop med Lene-Christine, forklarede hun med enkle og klare midler, hvordan jeg kommer igennem salgets faser, med overblik og uden at tabe mig selv. Jeg blev konstruktivt udfordret, det var ikke sjovt altid, men sikke en øjenåbner.

På blot en uge har jeg formået at aktivere mit salg på LinkedIn og Facebook, få to aftaler i hus med potentielle kunder, fået en krammer af en tilfreds kunde, blevet ringet op af en headhunter og solgt en opgave. Småt for nogen, stort for mig. Mine ideer har fået ny energi, jeg har fået troen på det lykkes. Jeg kan kun tilskrive Lene-Christine den umiddelbare fremgang.

Lene-Christine driver Focused Mindset. Hun tilbyder i øjeblikket gratis workshop, hvor salget er i fokus. Du kan se mere på hendes Facebookprofil og tilmelde dig her: https://www.facebook.com/focumind/