Jobsøgning

Skriv en bedre ansøgning og få et skarpt CV

Få det nu gjort - ring i dag

Spids pennen!

Det skrevne sprog kan virke ukomfortabelt for mange. Ofte støder jeg på kandidaters udfordringer med at formulere en ansøgning og et CV.

Dårlige ansøgninger irriterer arbejdsgiverne, kedelige får dem til at gabe. Eksempler er uklare formuleringer, irrelevante oplysninger, stavefejl, forkerte modtagere eller et filformat, der afslører genbrug. Fejl, der forringer dine jobmuligheder.

Du kan lære at skrive en god ansøgning, som er kort og velformuleret. En ansøgning, der præsenterer dig positivt.

Ring og hør, hvordan vi sammen skriver en god ansøgning.

Kontakt mig

CV – Bygger du hus i fritiden?

Du skal bruge dit CV til at ”sparke døren ind” og komme til jobsamtale. Ironman, lystfiskeri eller hygge med familien siger for det meste ikke meget om din faglighed og arbejdsevne.

Dit CV er et vigtigt dokument, når du søger et nyt job. Det er en målrettet præsentation af dig, som giver et overblik over dine erfaringer og andre kvalifikationer, her i blandt; uddannelse, erhvervserfaring og erhvervskompetencer.

Dit CV skal være aktuelt, fokuseret og så kort som muligt. Det fortæller arbejdsgiver, at du er helt klar over, hvilket job du søger, og hvordan du kan tilføre virksomheden merværdi.

Det kan jeg hjælpe dig med.

Du er velkommen til at få mit bud på, hvad jeg kan gøre for dig.

Jobsamtaler kalder på nervøsitet

Din ansøgning har virket, og du skal til samtale. Nu bliver du bange, eller måske vil du bare gerne blive bedre.

Hvem kender ikke den brændende fornemmelse i kinderne, tungen slår knuder og hænderne insisterer på et fugtighedsniveau over normalen. Det er kroppens naturlige reaktion, men den fjerner dit fokus. Hvis du mister fokus, får du svært ved at præsentere dine guldkorn, og måske taber du det hele på gulvet.

Det er der råd for.

Sammen træner vi din entré, øver din fremtræden, og du får sparring i forhold til at undgå typiske fejl, der kan opstå under jobsamtalen.

Samtaletræningens tidsforløb varierer, da det afhænger af dine behov. Ring og få en snak om, hvad du har brug for.

LinkedIn

Få en professionel LinkedIn Profil

Dit arbejde taler ikke for sig selv, desværre. Dit netværk er nysgerrige for at se, hvad du er for én og hvilke talenter du har. LinkedIn er blevet markedsstandard, og i de fleste brancher forventer dine kunder og arbejdsgivere, at du er der. Det handler om personlig branding, uanset om du er i et godt job eller jobsøgende.

Giv et godt førstehåndsindtryk

Når du vil netværke og gøre dig søgbar på LinkedIn, er det vigtigt du har en professionel profil. På din LinkedIn-profil har du ALLE muligheder for at præsentere dig selv. Du kan byde indenfor i dit univers og dele, hvordan du arbejder. Vise, hvad du er god til, brænder for og ikke mindst fortælle din personlige historie.

Det giver din profil en anderledes og menneskelig vinkel, du bliver en interessant ressource.

Bliv fundet af rekrutteringsfolk

LinkedIn er et rigtig stærkt værktøj, hvis du er på udkig efter nyt job. De fleste rekrutteringsfolk benytter LinkedIn til at søge kandidater. Her finder de både aktive og passive jobsøgende.

Du kan selv signalere overfor rekrutteringskonsulenterne, om du er åben for nye muligheder.

FÅ det nu gjort

Du kan selv flette en profil sammen. Hvis du havde tid og overskud til at sætte dig ind i det. For syttende gang tænker du, “jeg fikser den i weekenden”, men du aldrig rigtigt i mål. Du har brug for en, der fixer det. NU!

Vælger du mig til at hjælpe dig får du:

  • En skarp profil, som du kan være stolt af
  • En profil, der afspejler det, du gerne vil bruge dit netværk til
  • Tekstoptimeret indhold, som gør dig mere interessant.

En professionel gennemgang af din LinkedIn profil koster 1.595 kr. ex. moms

En professionel gennemgang af din LinkedIn profil inkl. gennemskrivning af tekster koster 3.995 kr. ex. moms

Kontakt mig