At skrive tekster til online medier adskiller sig markant fra at skulle skrive til aviser, magasiner og nyhedsblade.  Det er hårdt at læse på nettet, da skærmlæsning trætter øjnene, og man skønner at ca. 25% læsere langsommere end når man læser off-line materiale.

Webtekster skal være læsevenlige. De skal have en vis længde, indeholde relevante søgeord og de skal opstilles korrekt med over- og underoverskrifter.

Grundregler for den gode tekst

Den gode webtekst skriver man efter nogle få grundregler:

 • Skriv i et enkelt og klart sprog
 • Skriv kort
 • Skriv overskueligt
 • Skriv mindre formelt
 • Opbyg Etos
 • Fremhæv det vigtige
 • Gør det let at navigere i teksten

Google er glad

Google belønner dig for at levere godt og relevant indhold. Et website handler ikke kun om brugervenlighed og lækkert design. Sikrer du et informativt og velskrevet indhold, så er det mere sandsynligt, at dit link bliver delt online og det stiger i Googles rangering.

Som professionel tekstforfatter er jeg vant til at sætte mig ind i forskellige emner og brancher. Jeg bruger tid på at lære dig og din virksomhed at kende inden jeg sætter mig til tastaturet. Det er med til at sikre kvaliteten i mit tekstarbejde.

Gå sikkert på de digitale medier og lad mig hjælpe dig med:

 • Webtekster
 • Mail
 • Facebook
 • LinkedIn
Nyhedsbreve
Næste indlæg